Scroll To Top

Ervaringen met All In One Fotografie

9,8

  • Informatievoorziening:
  • Communicatie:
  • Behulpzaamheid:
  • Flexibiliteit:
  • Begreep onze wensen:
  • Prijs & kwaliteit:

Arie en Irana

10 op 19 Februari 2019 Via Facebook

Dankjewel Martin dat je onze onvergetelijke dag op beeld heb weten te zetten, precies zoals de dag voelde. Voor ons was jou kracht, dat je ondanks we je niet goed kennen, je niet als een vreemde aanvoelt. Dankjewel

Sabine

10 op 28 januarie 2019

Een aanrader! Martin heeft onze bruiloft vastgelegd en de foto's zijn prachtig! Martin is lekker nuchter en duidelijk in zijn aanwijzingen tijdens de shoot. De rest van de dag laat hij je lekker je gang gaan en heb je amper door dat hij topfoto's neemt. Mooie foto's van een onvergetelijke dag! Wat wil je nog meer?!

Anoniempje

10 op 28 september 2018

We hebben een supermooie dag gehad en de fotograaf heeft hele mooie foto's gemaakt. Prettige persoonlijkheid en prettige communicatie. Zeker aan te raden!

Anoniem

10 op 21 februari 2018

Martin heeft mooie foto's gemaakt. Hij adviseert ook over extra mogelijkheden, zoals een Xposer (groot formaat foto) en zorgt ook voor de levering.

Lisetta en Bert

10 op 30 november 2017

Fijne en goede begeleiding door een fotograaf die van wanten weet. Heeft goede ideeen, en geen wens is te gek.De foto’s zijn erg mooi geworden. Ook de service achteraf is te gek.Echt een aanrader: All In One Fotografie!

Marco en Carola

10 op 30 november 2017

Martin heeft mooie foto's gemaakt. Hij adviseert ook over extra mogelijkheden, zoals een Xposer (groot formaat foto) en zorgt ook voor de levering.

Lydia en Hector

8,7 op 29 november 2017

Het was fantastisch, we zijn superblij met het eindresultaat!

Lotte en Bram

9,3 op 21 februari 2018

Door vrienden zijn wij getipt en dat heeft goed uitgepakt! Fijne fotograaf die je op je gemak stelt en weet van doorpakken. Wij hadden aangegeven dat we de ´reportage´ niet het leukste gedeelte van de dag vonden, dus we hebben in een korte tijd prachtige foto´s gemaakt. Ook twee jonge dochters ( 1 en 4 ) waar hij goed mee om wist te gaan! Zeker een aanrader!

Anoniem

9,3 op 28 november 2017

Het was een super mooie dag.
En all in One fotografie heeft deze dag super mooi gefotografeerd. De foto’s zijn heel mooi scherp. Wij raden all in One fotografie echt aan. De fotograaf is ook heel leuk en vriendelijk.

Ellis

10 op 26 november 2017

Origineel, creatief en super samenwerking!
Resultaat: uitmuntend!

Edwin en Leonie Ezendam

10 op 14 januari 2017

Afgelopen jaar hebben wij onze bruiloft vast laten leggen door All in One fotografie, ik kan het iedereen aanraden. De dag en de sfeer zijn prachtig vastgelegd. Martin is een vakman met humor.

Dinand en Hetty Braakman

10 op 13 januari 2017

Zowel de fotoreportage van onze bruiloft (5 jaar geleden) als die van onze dochter (afgelopen jaar) verzorgt door All In One Fotografie. Twee totaal verschillende reportages en beide met een geweldig persoonlijk resultaat. Tevens een prachtige reportage van de 1e verjaardag van onze kleindochter, zo geweldig mooi gedaan. Voor elk bijzonder moment dat je voor altijd vast wilt leggen raad ik Martin van All In One aan. Hij weet de sfeer perfect vast te leggen en het resultaat is van hoge kwaliteit. 

Angela B

10 op 13 januari 2017

Geweldige ervaring met deze fotograaf. Erg vriendelijke man, vol creatieve ingevingen. Ontzettend mooie foto's waar ik hem nog elke dag dankbaar voor ben!!

Justin

10 op 13 januari 2017

Super mooie foto's en een geweldige dag gehad, een echt aanrader!

Hester

10 op 13 januari 2017

Fantastische foto's aan onze trouwdag over gehouden!! Martin is erg creatief en weet er altijd een plaatje van te maken. Zeker een aanrader als je fantastische foto's wilt overhouden aan de mooiste dag van je leven!

Manouk Pijloo

10 op 13 januari 2017

Op 19 augustus heeft Martin onze bruiloft voor ons vastgelegd. Vooraf hadden we al een shoot bij hem gedaan, deze 'pre-weddingshoot' zit bij het pakket in. Eigenlijk vonden wij dit wat onnodig, niks voor ons; en een foto op de kaart deden we toch niet. Eenmaal bezig met de shoot, maakte Martin er al echt een feestje van.

Zijn droge humor laat je ontspannen en ondertussen schiet hij de mooiste foto's!Uiteindelijke waren de foto's zo mooi, dat de uitnodiging een hele grote werd MET foto!Wat we op de dag zelf vooral heel fijn vonden, is dat Martin heel efficiënt werkt. De foto's met familie en vrienden duren bij hem geen eeuwigheid, klaar staan, foto's en door! En toch zijn ze allemaal super!

Tijdens het feest kwam Martin al wat foto's langs brengen en de volgende middag hadden we al het filmpje op YouTube! Echt geweldig. We hebben hem inmiddels al wel 20x terug gekeken.Martin past alle foto's aan, aan jouw stijl! Hij voegt humor toe aan je shoot/dag en is duidelijk in wat hij verwacht van je. Zeker een aanrader!!

Jonh de Zwaan

10 20 oktober 2018 Via Facebook

Wij hebben Martin 2 keer van dichtbij mee mogen maken tijdens bruiloften van onze prachtige dag en van familieleden.

Martin is een prettige en ontspannen fotograaf met veel humor! Er zijn maar weinig momenten, buiten de reportage, dat je doorhebt dat er constant foto’s worden gemaakt. De foto’s van zowel het bruidspaar als de gasten blijven op die manier erg puur. Daarbij zijn de foto’s ontzettend scherp en helder!Echt een aanrader!

Ellen Toes - Tiehuis

10 13 augustus 2018 Via Facebook

Wij zijn ontzettend blij met de foto’s die Martin gemaakt heeft van ons gezin!! Echt een aanrader. Hij neemt de tijd, kinderen waren relaxed en hij kent de mooiste plekjes om foto’s te maken!

DEEL JOU ERVARING

Top

Informatie aanvraag

Top

Vrijblijvende aanvraag trouwreportage